Angel Design

Bemutatkoznak Angyalaink- Tatár Csillával beszélgettünk

A Tatár Csillával való beszélgetések és a közös munka mindig nagyon különleges. Bájos őszinteségével minden alkalommal elkápráztat minket és kreatív ötleteivel a kollekció igazán unikálissá vált.

 

Külön öröm számunkra, hogy Csillával már többször is dolgozhattunk együtt. A legelső Angel Design bútorát már 6 évvel ezelőtt birtokba vehette akkori otthonában. A klasszikus, Csilla által “punnyadókanapénak” nevezett nagy, kék kanapé hatalmas kedvence az egész családnak, kivéve Mustárnak, a csokoládébarna labradornak, aki az évek alatt már megtanulta, hogy a “kanapéra, kárpitozott felületre nem ugrunk!” Habár sóvárgó tekintete azt tükrözi, hogy ő is kedvencének választaná, jól neveltsége miatt ezt nem engedi meg magának.

 

Csilla Instagram felületén már sokat láthattátok a “Bársony napraforgó” fantázianévvel ellátott fekvőfotelt, melyet “hajnalban, leginkább a reggeli kávém elfogyasztására használok”, mesélte nekünk a büszke tulajdonosa. 

 

“​​Valójában az összes játék, a játszószoba, a színes fotelek, tapéták a bennem lakó gyerek álmai is. Sokszor választok úgy, hogy pontosan tudom, hogy a gyerekeim pont tök jól meglennének nélküle, és valójában ilyenkor magamnak vásárolok.” Ugye mondtuk, hogy bájosan őszinte? A gyerekek megérdemlik a tökéletes kényelmet, míg a designnal kapcsolatos döntéseket, az aktuális eneteriörhöz kapcsolódóan hadd hozzák meg a szülők. “Az összes fotelem és a gyerekek kuckózós fotelei, minden ami kényelmes és a nappaliban van az közös tervezés az Angel Design megvalósításában.”

 

Az épülő házukhoz Csilla egyelőre csak “érzésre” választotta Angel Design bútorait, de mint tudjuk így is lehet, hogy kis túlzással a gombhoz vesszük meg a kabátot 🙂 

Made-with-Love-by-Tatar-Csilla

Bízunk benne, hogy a jövőben is dolgozunk még együtt Csillával, aki így jellemezte a márkát és ezt a hangulatot szeretné a kollekcióival is sugallni a vásárlóink felé: “Az összes kollekció kedves és meghitt. Ez az, ami elsőre eszembe jut az Angel Designról.:)”

X

Értesülj Te a leghamarabb új kollekció érkezéséről vagy kivételes ajánlatainkról!

Csatlakozz az Angel Design hírlevél csoportjához.    No products in the cart.