Rólunk

Vállalkozásunk, az Angel Design évekkel ezelőtt indult Édesanyám álmai nyomán. Aki nagy rajongója a füles foteleknek, minden klasszikus és egyedi bútornak, melyet saját kezűleg, a legtökéletesebben kivitelezve készít el, szívvel-lélekkel. Ezeket az értékeket megőrizve álmodtuk újra bútorainkat, ötvözve letisztultabb, modernebb stílusjegyekkel. 

Hisszük, hogy ez a két nézőpont kiválóan megfér egymás mellett, sőt tökéletes kombinációi egymásnak.

És mivel mindketten Édesanyák vagyunk, akik rajongunk a gyermekeinkért, kézenfekvő volt, hogy számukra is készítünk valami igazán különlegeset. A nekik tervezett garnitúrákba egy kis játékosságot csempésztünk a formák és a minták segítségével. Ezek a gyermekeknek szánt fotelek, kanapék és bútorok fontos szerepet kaptak a termékpalettában. 

Hálásak vagyunk azoknak az ismert Édesanyáknak, akik hasonló értékeket képviselnek, mint az Angel Design, mert általuk jó hangulatban és harmóniában telt az önazonos bútorok megtervezése. 

Speciális kéréseitekkel is forduljatok hozzánk bizalommal, a megvalósítás számunkra ugyanakkora örömet okoz, mint számotokra az egész életen át tartó használat!

Kitti§Csilla és az Angel Design egész csapata

Célunk

A márkát képviselő ismert Édesanyák és gyermekeik által inspirált felnőtt és gyermek kollekciókat Nektek álmodtuk meg!

X

Értesülj Te a leghamarabb új kollekció érkezéséről vagy kivételes ajánlatainkról!

Csatlakozz az Angel Design hírlevél csoportjához.    No products in the cart.